im happy!

Min konstiga "sickness" som jag haft under dagen har gått bort. Min kropp mår bra, det är kväll och imorgon blir det Grönan med Linda, Jenka och Tida! Inget kan toppa imorgon :)

Fast just! Tida ska sova här, och Linda ska sova här. Jag mår brabrabrabra och hoppas ni mår precis lika, puss :D<3

im happy!

Min konstiga "sickness" som jag haft under dagen har gått bort. Min kropp mår bra, det är kväll och imorgon blir det Grönan med Linda, Jenka och Tida! Inget kan toppa imorgon :)

damn

Min kropp är helt störd. Ena sekunden mår jag bra, den andra inte. Får be till gudarna att det inte är magsjuka..

sick and tired

Nu förstår och vet jag att ni är trötta på att vänta på mina inköpsbilder, det är jag också. Jag blev superdålig och trött igår, la mig supertidigt och vaknade och mådde sämre.. Nu när jag varit vaken sedan halv åtta har jag kunnat sovit, druckit mycket vatten och fått i mig frukost. Se så mycket mat och sömn kan göra!

Jag måste göra er besviken och säga det igen att jag kommer inte att lägga upp bilder på kläderna i det här inlägget heller, ni får så snällt sitta och vänta. Visst har jag skrivit att jag ska till Sotckholm imorgon? Känner verkligen inte peppen, det ska vara dåligt och KALLT väder. Jobbigt? Mjo, men jag ska nog dit iallafall. Tida har längtat så länge osv, osv, osv.. Nu ska jag kolla andra bloggar :)<3


what looks the best?

Tog nyss två bilder på mig, en med mascara och en utan. Kan ni skilja på vilka respektive är?




what?

Jag fick för mig att jag uppdaterade efter att jag hade varit på stan igår men det gjorde jag visst inte, my bad! Jag köpte iallafall en vanlig bomulls t-shirt i ljusgrönt och en ljusbrun cardigan. Jag kom och tänka på det nu, att jag tror inte att jag har råd att fylla på telefonen nu, haha.. Tur att jag jobbar på lördag så att jag får in lite, vi märker väl hur mycket det blir.

Jag sov hos Tida inatt, och idag fyller lillebror år. Så jävla nice :D tror att jag ska baka chokladbollar till familjen eftersom det är en av mina dolda talanger, not.. Men duktig är jag, det måste jag erkänna :) Idag ska jag lägga upp kläder från när jag köpa i Valbo och kläderna jag köpte igår. Håll ut och fortsätt hålla er uppdaterade! puss

matilda today

Jag är less på Gävle, trött på att folk jämt frågar om man vill träffas nere på stan. Och visst, jag gör precis lika! Det är det som är så tråkigt med den här staden. Ingenting händer, sommarkvällarna är värdelösa och vädret kunde inte varit värre. Som tur är har det lovats sol imorgon och på torsdag så jag ser ett litet ljus i mörkret :D

Idag ska jag och Matilda ner på stan (what did I just tell you) och kolla lite. Ska ju till Stockholm på fredag så jag sparar nog på slantarna, men jag kanske bemödar mig en liten fika för Matildas skull, even though i hate it. Bra vänner ställer upp för varandra ;) Nu drar jag så skriver jag mer mot kvällen, puss!

goodnight

Första updaten sedan jag kom till Grååsen, sorry. Jag har haft tillgång till internet men har inte orkat riktigt.. Nu säger jag godnatt och skriver mer imorgon, puss.


Gammal ful bild där jag ser helt korkad ut. Men den bjuder jag på, låtsas piercing och allt. Fan vad fail :p<3

questionmark

Jag kan prova kläder i timmar innan jag bestämmer mig. Jag kommer inte att ha på mig det här idag men jag tänker lägga upp en bild iallafall eftersom klänningen är söt som tusan! Comments?


Lady GaGa - Love Game



Älskar den här låten! Jag är som Tida lite osäker på om jag gillar videon, den är aningen smaklös när hon vresar med benen, ish.. Förutom det lade jag märke till att hon har fixat sin näsa..? Luggen hon har nu är sjukt snygg iallafall!

facemask

Nu sitter jag med en tio-minuters ansiktsmask utkladdad i facet. Inte nog med att det ser konstigt ut, den är brun också. Väldigt fint, yet.. Tycker ändå att man ska ha en ansiktsmask varje vecka, man blir så mycket fräshare och det syns när man har gjort det, det strålar på något sätt! Slänger upp en bild sedan förra veckan! <3


hair

Vilken frisyr kör du på? Själv har jag lite Lady GaGa-stuk på mitt hår, lugg och rakt resten. Dock inte alls lika långt som hon har, men jag jobbar på det!

places to shop

H&M - man hittar praktiskt taget ALLT där. Bra om man har kort där också, vilket jag inte har än så länge.. Man måste vara sexton för att fixa ett sådant och jag får så snällt vänta tills november kommer med kyla och födelsedag. Jo men som sagt, det finns basics, snygga jackor och fina underkläder. Ingen affär att gå till om man vill lyxa till det men det finns alltid något för alla!

Monki - ska du ha snygga kläder och kan betala lite extra så drar du till stockholm eller närmaste storstad och köper någonting från Monki. Jag själv har två t-shirts därifrån och kommer helt klart fylla på Monki-förrådet till hösten! Snygga och lite udda kläder, sjukt bra affär :)

Åhléns - ingen favorit, men det finns massor av skivor, smink och kläder om man nu känner för det. Själv har jag inte ett plagg därifrån men det är mest sminket som lockar där. Lagom priser.

MAKEUP STORE - love! Rätt dyrt men väldigt väldigt fint smink på det där stället. Har ca 5-6 ögonskuggor och ett nagellack därifrån, kan tro att allt tillsammans ligger på över tusen spänn, men det är verkligen värt det. Håller länge och har små söta namn på allt under produkterna :)

Gina Tricot - jättesöta kläder. Köper där då och då och det är billigt som satan! Nackdelen är att alla redan vet om detta, vilket resulterar att många kan ha precis lika plagg som dig efter två dagar eller så. Risk man får ta, kan vara värt det :)

Nej nu ska jag dricka mitt te, ska försöka uppdatera mer idag. Puss!<3

to town

Idag var jag uppe vid nio och åt frukost med moster för att sedan ta moppen till Andersberg och sälja tidningar. Fick iväg 20 stycken idag och tjänade ca 150 kronor (y) Pratade lite med mor och far när jag sålt klart och sedan åkte jag tillbaka hit igen, till moster alltså. Jag är glad att jag bara har en moster, för hade jag fler skulle den andre bli utstött för jag tycker verkligen om Helena :) Man har ju sina favoriter, loves and hates, right?

Vi bestämde oss för att dra ner på stan efter en kopp te och så får vi väl se vad det blir för nytt att ta hem idag. Kanske träffas Sussi på Bikbok idag också. Yess. Älskar släkten! Vi ska träffas i Högbo nästa söndag fick jag ett sms om igår. Ett tag träffades inte släkten så mycket men mormor keeps us all together, and I love it. Betyder mycket att ha släkt!<3

Måndag - My, Tisdag - Matilda, Onsdag - Patrik fyller sju år, Torsdag - Karoline, Fredag - Grönan, Lördag - ?, Söndag - Släktträff. JA, jag är rätt upptagen till veckan. Men som ni ser, lördag fritt! Kanske ska träffa Tida och Nils då eller vad säger ni? :) Puss :D

today so far

Jag klev upp tjugo över nio idag och åt supergoda mackor med Philadelphia ost på imorse, tack Linn (a) Sedan var det bara till att piggna till och dela ut tidningar till folket i området. Lyckades få 41 kronor i dricks idag så det tackar man ju inte nej till! Förutom det sov Tida hos mig från igår till idag så hon sussade medan jag var pigg och glad :) När hon hade kvicknat till och när jag sålt klart så satte vi oss och räknade lite pengar och bestämde oss för att åka och växla. Det blev 1100 kronor som växlades, så nu blir mor glad. Det är hon som ska ha hand om pengarna sedan, så tur för henne det!

Nu ska jag hem till min moster och kolla på sommarkrysset tillsammans med henne. Nice lördag? Jag ska upp och jobba imorgon, no late nights. Jag gillar inte heller att min dator krånglar, men det får bli bra med bara ett inlägg idag :) PUSS :D

no update

Jag har inte kunnat uppdatera idag för vårat internet hemma har tyvärr slutat funka, så där har ni den förklaringen! Jag kan lova er att när jag vaknade av att jag hörde att mamma skulle till affären så flög jag bokstavligen upp ur sängen och drog på mig kläderna. Kände mig väldigt ofräsh men klart man inte missar ett tillfälle att få välja hem varor tillsammans med mamma :) Jag lyckades övertyga henne (genom LINN) att vi skulle köpa med oss Philadelphia ost hem. Älskar det och Linn spelade med så snäll som hon är ;)

Idag har jag varit med Tida. Först segade vi framför tvn, kollade på Extreme Home Makeover, därefter Tyra Banks show. Helt sjukt program hon hade idag. Någon tjugoåring som kände sig tvungen att bli prostituerad för att ingen stöttade henne, medan man ser hennes syster tillsammans med henne i soffan som världens stöd. Jaja är man blåst så är man :p Han som drev den där bordellen påstod att det var bäst för henne att vara där också och jag vet inte vad han har för problem men det är väl att han får halva intäkten av det hon tjänar, giriga gubbe -.-
Därefter blev det gammalt avsnitt av Top Model ETT! Hur länge sedan som helst kändes det som! Det var faktiskt bara 6 år sedan det första avsnittet visades, och OMG vilka kläder de hade på sig, hahaha.

Nu sitter jag och Tida hemma hos min moster och tittar till hennes katter efter att vi nyss åkt från Andersberg där vi åt tacos. Mums! Vi blir kvar här ett tag och sedan blir det paj hemma hos henne. Imorgon ska jag upp tidigt och sälja dagens tidning nu igen. PUSS :D<3


Gammal bild sedan sista april förra året :)

miranda

Just love her :) btw så tar jag bort alla meninglösa kommentarer som de små anonyma har att komma med. Har man inget bättre för sig under dagarna så borde man överse sina prioriteringar. Credd till Karoline och Jennie, och Robert Gustavsson som jag fick syn på när jag var på konsum, haha :D

about my opinions

Jo visst var det så att folk inte klarar av att jag har åsikter. Liten liten anonym klarade inte av det som jag tyckte, medan hon själv påstår att man får tycka och göra precis som man vill på sin egen blogg. Här snackar vi ironi, men vi kan ju låtsas om att det inte är så, hahaha.

Hur var det nu igen? In här, ut där. Jag kan lätt säga att jag är ganska svårpåverkad när det gäller kommentarer. Säger folk att jag är tjock så har de väldiga synfel, säger det att jag väger för lite så kan de mer än gärna få kolla upp mitt BMI, och det ligger inte i riskzonen. Mina och andras åsikter må vara olika men det betyder inte att jag tänker tycka som andra för att det inte är tillfredsställande, nono. Och för att ge svar på tal så kan jag meddela liten liten anonym att jag klart och tydligt skrev "so what, jag har tolvtusen på banken? Man säger bara inte så, det är ouppfostrat". Så read it TWICE innan du säger något igen är du snäll!

Tidig morgon för mig idag! Sätra, Andersberg, Valbo och Andersberg igen! Jag somnade när jag kom hem idag och nu är jag lite piggare igen :) För ert intresse så blir det troligen så att jag träffar Andrea imorgon och till helgen blir det jobba jobba. Nästa vecka ska jag träffa Karoline och på fredag blir det Grönan! Allt går så bra, så bra.. :)

thoughts

Bra sätt att samla pengar!

- Samla femtioöringar eller enkronor. Femmor och tior blir snabbt mycket pengar och man vill snabbt växla till hundralappar. Enkronor och femtioöringar blir liksom sakta men säkert högre summor. Jag själv sparar femtioöringar, och är uppe i 25 kronor på bara några veckor.

- Panta burkar. Det blir lite i taget, precis som ovanstående. Nu innan jag ska iväg och sova hos Linda så ska jag iväg och panta burkar för närmare trettio kronor. Vad brukar man säga? Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

- Sitt barnvakt! Lättförtjänta pengar om du har släkt eller grannar som behöver hjälp någon kväll :)

- Sälj tidningar. Gör som jag och tjäna några hundralappar per helg. Ganska tråkigt men det går fort om man är van!

- Småslantar. Fråga dina föräldrar om du kan få det lilla som blev över när du var och handlade mjölk på affären. Det blir en hel del på lång sikt.

Det var nog allt jag hade att komma med just nu. Lycka till med samlandet folks :)<3

up, up and away

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag men jag har varit ganska upptagen :) Jag och Linda åkte ut till Valbo på ganska tidig eftermiddag och hade det jättemysigt. Medan Linda spenderade 1200 :- höll jag mig till två plagg under hundralappen - ett par vita shorts och ett gult linne. Vi gillar färg, right? Jag kanske lägger upp bilder senare idag ute hos Linda men jag lovar absolut ingenting. Nu ska jag packa inför övernattning, puss!<3

so?

Jag ska spela Yatzy med mor och far nu, kanske blir en andra fika för kvällen. Wish me luck, jag kommer att vinna (y) Puss

just didn't have time

Jag uppdaterade inte när jag kom hit igår. Nu gör jag det, right? Medan jag inte har bloggat har jag kommit fram till att det finns väldigt många saker som jag verkligen inte gillar. Eftersom jag anser att ni läsare ska få chansen att lära känna mig bättre så tänker jag skriva om lite saker som jag absolut kan klara mig utan..

- Folk som skryter. Det är bland det värsta som finns. Jag har många saker att skryta över men jag håller det för mig själv eftersom det skapar irritation hos andra. "Den här tröjan kostade 1000 kronor!" So what, jag har tolvtusen på banken? Man säger bara inte såna saker, det är ouppfostrat.

- Fakeskratt. Varför? Varför ska man behöva fakeskratta? Om man pratar om någonting som inte alls är roligt överhuvudtaget så lägger någon in ett litet falskt skratt för att man inte ska ta illa upp, eller vad? Förstår inte meningen med det.

- De som klagar på att jag är för smal. Jag är ingen attentionwhore för att jag skriver det här, jag skriver det enbart för att alla ska fatta att det är inte roligt längre. Jag äter så mycket som jag behöver, så mycket som jag vill. Hört talas om att jag har svårt att gå upp i vikt? Ni ska inte prata om saker som ni inte har den minsta aning om vad det är. Bara för att man är smal så har man inte ätstörningar, så nu får ni faktiskt lägga ner.

- De som inte litar på någon. De som sitter i sin egna lilla bubbla och inte vågar dela någonting med någon. Jag har flera nära vänner som jag litar på fullt ut. Det finns bra människor, och de poppar inte upp av att man låser in sig och har sig själv som sin bästa vän.

- 'Dum i huvudet eller?' Ja Julia, det här är faktiskt något som du använder sjukt ofta :p Det låter grymt otrevligt och man blir bara sur när någon säger det, och utan anledning också.

- Människor som är ledsna hela tiden. Det finns så mycket som finns att vara glad över. Alla kan ha dåliga dagar, och vissa fler än andra. Men jag säger då det, sitter man och tycker synd om sig själv hela dagarna så gör det inte saken bättre. BLI GLADA FOLKET!

Det var allt jag hade att komma med just nu. Nu känner ni mig lite bättre, right? Puss

away

Snabbt snabbt inlägg, ska snart iväg till 49:an bussen och träffa My som jag inte sett på över en vecka :O! Kanske uppdaterar därifrån, puss :D

blogs

Är det bara jag som läser bloggar? Jag menar förutom att du kanske klickar in hit någon gång varje dag så finns det massor av andra bloggar som är urmysiga att läsa! Jag vet att jag är kass på uppdatering (som ska bli bättre!) men jag själv avskyr när det kan ta flera dagar innan en bloggare har skrivit någonting igen. Jag läser några stora bloggar, några vänners bloggar och bloggar som tipsats om eller som bara ploppat upp från ingenstans, awesome :D

www.nastydeb.blogg.se - sjukt bra blogg.! Jag är inte så mycket för alla kläder som det tipsas om, men jag gillar hennes stil och hon bor här i Gävle precis som jag. Ska jag vara ärlig så läste jag ur Tidas "mina vänner"-bok igår och där hade hon skrivit, haha. Nu kanske jag låter som en stalker men hon var bästa vän med henne för några år sedan om jag minns rätt. Intressant blogg och älskar dagens trea. Klicka in på den! :D

i made it once again

Klar med mina tidningar för den här helgen och nästa helg blir det försäljning igen.. Förstår ni vilka summor jag kommer att ha tjäna när jag inte orkar sälja mer sedan? Just nu gör jag det nog bara för att jag ska till Sthlm om bara någon vecka, så jag vill ju kunna köpa någonting när jag är där liksom.. Får väl se om det blir det datum som är satt, jag vill inte åka om det är värdelöst väder för då är det ingen idé liksom. Någon annan som ska till Grönan 31 juli förutom jag och Tida? :)


just a question

Vad är det med folk och FIKA hela tiden? Jag hatarhatar att fika, det är dyrt i längen, man kan fika hemma och det är inte ens nice! Om man bortser från frappe från Waynes så är jag helt down på fika. FIKA SUGER! -.-

just got home

Jag och Tida var som sagt med varandra igår och skulle dragit hem till Matilda men så blev det inte. Shit happens säger jag bara.. Men inte depp, inte depp, se ljuset! Haha helt down x) men jag är glad! Gick med tidningarna idag och ska göra det imorgon också. Nu kom jag precis ut från badet och har varit med Tida hela dagen, tror att jag ska sova där inatt. Tidig morgon imorgon.. Dela ut tidningar, rapportera, åka till mormor och äta middag, Jerker kommer och hämtar upp mig och sedan blir det spelkväll hemma hos Julia! Ser fram emot det som fan :D haha, puss

where i ended

Jag hann ju inte klart med bilderna igår så jag tänkte fortsätta nu. Var hos tandläkaren kvart över två och kom hem vid tre någonstans. Yup.. Anyways :)


Innan jag skulle iväg på bio i onsdags

En med utsläppt hår

Jag och Tida innan bion började.

Såhär mycket bilder på kort tid har det faktiskt aldrig varit. Som tack för mitt besvär förväntar jag mig att ni fortsätter att läsa bloggen. Snart kommer Tida förbi och då kanske det blir spa-kväll! Vi märker nog. Puss

update

När vi snackar uppdateringar så är jag ganska värdelös på att hålla koll hur länge sedan det var jag skrev osv. Jag har ibland så fullt upp med att läsa andras att jag inte hinner med min egen? Tråkigt nog tror jag inte att vissa av mina läsare förstår att jag har blivit aningen bättre på detta och därför kan nog vissa missa några inlägg..

Nu vet ni iallafall hur det ligger till :) Jag hittade våran kamera hemma igår någonstans och därför bestämde jag mig för att lägga in lite bilder idag. Jag kommer nästintill aldrig med nytagna bilder så det kanske är dags att ge läsarna lite rättvisa här. Några är sedan jag var på Cinderella med mor, mormor och syster, och några är sedan igår innan jag drog ner på stan med Tida. Enjoy people!


Känns som att man kan få klaustrofobi i de här små hytterna. Turligt nog är ju utsikten över vattnet inte helt fel!


Jag vet inte riktigt varför jag gav den här fula posen när kameran åkte upp x)

Okej, lägger upp mer imorgon. Orkar inte och morvill att jag ska stänga av så jag är väl snäll då (a) Godnatt!

what about the movie?

Den var så sjukt bra så jag tror jag dör! Allvarligt talat så blir filmerna bara bättre och bättre för varje år som går. Det finns ju sju böcker, men det kommer bli åtta filmer :) Ena delen kommer ut i november 2010 och sista filmen kommer ut i juli 2011. Jobbig väntan? Ni har ingen aning.. Den slutade så spännande så man blir nästan tokig över att man inte får nytt material förrän nästa år, och att behöva vänta till vintern dessutom! Allt jag har att säga är SE DEN och se den på bio för tusan, älskar när folk skrattar i kör. Fullsatt var det igår och jag och Tida lyckades få de som satt bredvid oss att flytta sig så vi kunde sitta tillsammans! Jag tänker inte berätta vad den handlar om, det får ni lista ut själv medan ni ser den. Everybody loves HP!<3

Tar en repris från bilden igår :)


Harry Potter six

Jag kan inte fatta att jag är såhär impulsiv, på en onsdag också! Jag bestämde mig för att jag SKA gå på Harry Potter och Halvblodsprinsen, jag SKA gå på premiären. Det fanns tre platser kvar kvart över nio ikväll och jag tar Tida med mig och fyller upp två av de kvarstående tre. Vi har fixat två platser längst fram, tre platser från varandra. Vår plan lyder följande : Be snällt men bestämt att de tre som sitter mellan er ska flytta sig ett steg åt höger eller vänster så att vi kan sitta bredvid varandra. Vi får väl se hur det går men annars sitter vi inte långt ifrån varann ändå :)

Jag är så jävla pepp nu! Ska duscha snart och sen ska jag ner på stan för att lämna en bok till Julia som hon sedan ska lämna över till Adam. Yess. Letade fram en bild på Daniel Radcliffe också så nu får ni sitta hemma och bli avis ikväll, haha. Puss!


went for a ride

Jag pratade med Tida på telefon för en och en halv timme sedan och så bestämde vi oss för att åka lite moppe! Vi tog en tripp till Hemlingby och satte oss utanför Plantagen och chillade :) btw! Någon gammal självmordsbenägen (troligtvis?!) gubbe var ute med rullstol i rondellen vid Ica Maxi idag vid typ fyratiden :o Jag och mamma åkte förbi när han rullade rakt ut i trafiken! Liksom, wtf? Helt jävla galen! Jag hoppas och tror att några poliser kom dit och hämtade upp honom..

Fick nyss höra någonting tragiskt från en nära vän (no names..) och är inte glad över nyheten. Hoppas bara att allt ordnar sig snart. Det gör det nog. Det gör det alltid, nästan. Jag ska sitta här någon timme nu och kolla runt på en massa bloggar och sedan vet jag inte vad. Skriv ner era bloggnamn om ni vill ha en till läsare, jag läser hur många bloggar som helst och det skulle inte skada med fler! Puss

some facts

Vicky - född och bosatt i Gävle och vill komma härifrån så fort som möjligt. Jag vet inte varför alla hetsar upp sig över att jag vill och kommer att flytta utomlands när jag blir äldre, vad tusan är det som lockar att bo i kalla Sverige? Nejtack, bring me some sunshine..

Vicky - jobbar på att förnya sin garderob. Det gick bra för någon månad sedan men nu har jag börjat bli lite ekonomisk, och jag som tjänar pengar på att sälja tidningar på helgerna? Ska lägga undan en massa pengar och dra till Stockholm och shoppa loss runt november tillsammans med Tida. Det ska bli tradition minsann :)

Vicky - tränar aldrig. Jag kan gå ut på en promenad sisådär en gång i månaden men mer än så blir det inte. Nu när jag har ställt på min moppe så blir det inget cyklande för den delen heller. Tyvärr nog måste jag meddela er att jag aldrig blir tjock, hahaha!

Vicky - har lätt att lita på folk. Den som jag litar mest på bor many miles away och jag har känt henne sedan jag gick i femte klass. Solängen har haft sina goda sidor ändå, jag hittade Mila <3

Vicky - tycker inte om pizza. Och inte ketshup heller! Pizza är äckligt fett, men jag gillar faktiskt American Take Away som troligen är fettigast, men de har goda vitlökskanter på sina pizzor (a) Ketshup får man munsår av, bleeh!

Nu känner ni mig lite bättre, ska åka ner på pappas jobb nu. Hejs!

bored

Jag har tråkigt idag. Ja, du hörde rätt. Haha det där var lite random x) Jag kom hem från Peter och Kattis för ett tag sedan och knäppte nyss på en mörktvätt.. Är det bara jag som undrar vad det är med vädret i Gävle? Regn i en minut, sol i tio, regn i en halvtimme, sol i en timme? HATE IT! Man vet liksom aldrig om man ska våga ha på sig shorts utifall det blir regn efter fem minuter. Det riktiga sommarvädret kanske kommer tillbaka om någon vecka, hoppas! Letat fram en bild nu så ni borde bli nöjda :)


someone's birthday today

Ingen mindre än min kusin som råkar fylla 17 år idag. Själv blir man inte 16 förrän sena november, sooo nice -.-' Jag har tur som har Matilda med mig där på slutet som fyller år sista oktober, så lite tröst är det ju ändå, samt David som fyller en vecka före mig. Finns det ingen som fyller år efter mig? :|

Jag blev väckt runt halv tolv och nu ska jag snart ta mig ett bad, tvätta håret och sen ska mamma hämta upp mig och sedan åker vi raka vägen till bomhus för att fira Jesper. Nu har jag lite bråttom så jag skriver senare, puss! 

here we go again.

När jag kom hem idag hoppade jag i säng och sov i fyra timmar. Hade inte mamma väckt mig och sagt att hon skulle iväg så hade jag nog sovit tills nu kan jag tänka mig. Shit happens när man stannar uppe till sju. SJUKT DUMT! Nu kommer jag säkert inte kunna sova inatt, bewhew.

Nu pratar jag i telefon med Ti. How nice isn't that? Saknar henne sjukt mycket :/ Tror jag ska bestämma med henne att vi ska ses imorgon. Anyways.... puss<3


I totally understand

Jo, visst gör jag det. Jag har varit dålig på uppdatering och förstår om ni tycker att jag borde skärpa mig. Jag har liksom tappat lusten med det här att blogga. Jag har ingen egen kamera så det blir ju tråkigt för er när jag inte kan lägga upp bilder.. Visst, vi har kamera hemma, men den är inte min och jag tänker inte köpa någon heller..

Igår sov jag hos Julia! Vi kollade på film, spelade kort och spelade 'Löning'. Förstår ni hur sjukt kul det spelet är? :D anyways, vi kom inte i säng förrän sju idag. Upp tiiiidigt vid elva och nu är jag inne i stan igen. Måste göras om Julia <3

Kanske ska träffa Andrea som kom hem från Turkiet för någon dag sedan. Saknar henne som tusan :/ ÅH! Kom på! Vet ni att det finns en utter i Gavleån? Jo det är säkert! Jag, Linda, Jenka och Julia såg den igår när den jagade änder, haahah :D Bara för att jag är generös får ni en bild, puss!


back again

Nu är jag hemma! Kom hem vid åtta någon gång men har inte kunnat skriva för att Julia är här :) Vi har kollat på Bröllopsduellen och nu kelar Julia med Maja.. Well. Skriver imorgon <3

so long Sweden

Nu åker jag Cinderella över natten och är tillbaka imorgon kväll. Toodles! :D

new

Idag har jag skaffat mig en plattång. Den är faktiskt ganska bra så man får väl förlita sig på den ett tag :) Förutom att skaffa mig det idag så har jag städat lägenheten tillsammans med mamma, pappa och Jenka. Imorgon blir det kryssning.. kommer bli awesome! <3

not as I planned..

Jag skulle träffa Linda, right? Nja, så blev ju inte fallet. Galet långa fördröjningar ledde till att det inte blev av överhuvudtaget..Jag gick ändå ner mot stan och mötte Julia och chillade med henne på sommarkvällen tills hon skulle hem. Strax efter det kom Tida ner på stan och då anslöt sig även Matilda!<3 Vi gick till Gallerian, jag tog en glass, köpte godis och sen blev allt tråkigt så vi gick hem till Matilda för att kolla på film :) Sen gick jag och Tida till hemköp och jag köpte en påse nötter som jag sitter och smaskar på just nu ;)

Fick nyss "Pokerface"-videon av Nils. I Love it! :D<3 Nåja.. nu ska jag sitta på msn ett tag och sedan blir det sova. Puss

that's the spirit!

Jag tar mig ur lägenheten idag, yay! Sitter och väntar på att Linda ska anlända och sen åker vi ner på stan och kollar runt :) Men det är kallt idag ;o Måste ta på mig varmt idag.. Anyways, puss! :D

videomaking

Igår hade jag och Nils lite filmningsdag! Resultatet kan du kolla upp på Facebook. Som det står på beskrivningen "Denna film är till för att skratta åt, inte förstå =)" haha, skratta gör man nästan garanterat! Vi gjorde en Pokerfacevideo också :) Den kommer nog inte upp på Facebook.. än? Näe jag måste se den innan den är klar, haha :D

Idag skulle jag varit med Matilda men hon fick besök av några från Heby så hon blev hemma. Jag som ville gå på stan :( kanske hittar någon annan att ta med mig om jag orkar. Anyways, har ni tråkigt en regnig dag så GÖR EN VIDEO. Det är verkligen grymt kul, kan jag lova. Mitt tips till er! Puss

tired

Någon som kan förklara för mig varför man är trött när man sovit i nio timmar? Jag skickade mitt sista sms till David vid tjugo i ett någonstans och sedan somnade jag med en gång, vaknade precis nio timmar senare och var astrött..? Man kanske skulle hålla sig vaken och bli pigg eller vad säger ni :p

Idag känner jag för att dra iväg till affären och köpa någonting spa-aktigt och skämma bort mig själv riktigt rejält. Tiden bara flyger förbi och jag vill ändå kunna minnas efter sommarlovet att jag tog hand om mig själv minst en av dagarna som jag var ledig. Nils och Tida kommer förbi senare vid fyra och då hoppas jag på att vara lite mysigare än vad jag är just nu.


where's the action?

Jag är rastlös! Vad fan gör man när klockan börjar närma sig tolv en måndagkväll? Jag borde egentligen inte klaga eftersom jag just läst Paulinas, Amirs, Kenzas och Deborahs bloggar som jag älskar att läsa och läser varje dag, men jag tänker klaga ändå! -.- Jag är hungrig och orkar inte äta, för jag är fett lat och bemödar mig inte resa på mig och ta en macka. Livet är för jobbigt ibland eller vad säger ni?

and you are listening to the sound of my breaking heart

Jag älskar dig James. Du är ett geni! Idag var händelserik. Tog oss ut till Hamrånge till två och firade låtsasmorfar (äh vafan, kan kalla han riktig). Han fick trisslotter och sen jävlar! Mamma fick energikick och började klippa gräsmattan, med Jenka tätt därpå med krattan. Därefter anlände Peter, Kattis, Emilia och lilla kattungen Sessan. Då blev det till att fika lite tårta och mysa på altanen :) Strwax på fötter igen blev det biltvättning för hela slanten och nu blev faktiskt jag inblandad. När det var klart drog jag igång gräsklipparen och tog en bit av framsidan och lämnade sedan över till mor som stått och diskat i köket. Bra födelsedag trorni? Jag skulle inte tacka nej till någon som kom och städade min lägenhet om några år på födelsedagen (a) plus att han vann 80 kronor på lotterna, haha.

När vi åkte därifrån hade vi klämt in två stora svarta säckar fyllda med pantflaskor som han aldrig orkade åka iväg och panta. Det blev 115 kronor var för mig och syster så det tackar man ju inte nej till :D What have you been up to today? Bjuder på bild från när jag hade långt hår, bewhew. Puss!


drive in

Vilka om inte jag och min syster, tar oss friheten att köra på McDonalds drive in med moppe? HAHA, kassören var sjukt söt och log hela tiden under den lilla stunden som jag betalade för min McFeast :) F.ö diskade jag nyss, och jag som fyllde upp diskvatten vid tre idag.. Var naturligtvis tvungen att fylla på nytt vatten. Hatar att diska, och att gå med sopor. Jag gjorde båda idag -.-'

Imorgon ska jag ut till Hamrånge med mor och syster för att fira låtsasmorfar. Stackars blev inte grattad av familjen förrän vid nio ikväll. Speciell man måste känna sig! Men jag och datum med födelsedagar har ingen särskilt bra relation, nono.

finnished for the weekend

Nu har jag sålt klart för helgen. Eller ja, för ca tre timmar sedan var jag klar men jag har inte haft vidare lust att sitta här :p Jag minns inte om jag nämnde det igår men nästa helg ska jag åka Cinderella. Jag tror inte att jag tar med mig några pengar för då kommer jag bara spela bort dem x)

Idag är det varmt och soligt, så jag ska nog ta en promenad om jag får orken. Mamma har gett mig en massa sysslor att göra medan jag är hemma så jag måste väl utföra dom -.- Hatar när föräldrar gör så.. Någon som har tips på vad man kan göra?

music

Sitter just nu och lyssnar på Kings of Leon, och bra är dom :) Nyss rensade jag ur min garderob! Det fanns faktiskt inte mycket att slänga på grund av att jag rensade ur den för inte så jättelänge sedan. Jag slängde enbart svarta kläder, och hur bra är inte det för mig liksom? Men jag har kommit fram till att sedan jag försökt bli mer färgglad och komma bort från svarta och mörka kläder så består mina senaste inköp nästan bara av blått. Blått, blått, blått. Det är lite ljusare med blått men hur kul är det med någon som bara hat blått på sig? Nej nu måste jag börja ändra tankebanor bort från blått och vara mer öppensinnad för annat också. Jag gillar inte rött särskilt mycket men det får nog bli något åt det hållet när jag köper nytt nästa gång :) någon som har förslag på färg förutom rött och blått?


paper of the day

Jag steg upp klockan nio imorse för att sälja Aftonbladet. Nej jag tyckte inte att det var kul men jag lyckades sälja så jag fick ca 100 kronor. Vad jag ska använda de pengarna till is a secret (a)

Jag ska upp lika tidigt imorgon och då får jag hoppas att klockan faktiskt ringer, vilket den aldrig gör! Jag hatar den där mobilen när den inte fattar att den ska ringa, annars älskar jag min stenålderstelefon. Hm.. Hoppas jag tjänar in lite mer imorgon så jag kan köpa lite nya kläder igen. You should know me by now dudes.. Nu ska jag kolla bdb och sen får vi se om jag känner för att äta räksallad.

forgot to tell

Jag har glömt att berätta att jag är intagen på SAM Internationell och att jag börjar på Vasa 24 augusti klockan nio. Men är jag peppad? Skämtar ni? Klart som fan att jag är! Ett ord bara och det är: finally! Jag kikade igår på vilka jag skulle gå med och jag har no comments. Någon annan som kommit in på något gymnasium? :)

not much sleep

Det blev inte mycket sova inatt eftersom jag höll mig själv vaken till fyra. Var orolig mest hela tiden och ville knappt somna heller.. Allt har ordnat sig nu iallafall och lite oväntade saker har hänt. Jag kom precis hem från My och har satt mig här för att lyssna på gammal musik och musik som påminner mig om förut.

Same mistake - James Blunt

quick one

Liten snabb update från Grååsen. Varit med My och Fredrik under kvällen och hållt koll på lilla Rambolina medan de tog ett dopp i Sandsnäs.. Mycket trevligt! Träffade Linda och Jenka lite senare också. Nu blir det kortspel tillsammans med Ericsson familjen och sen får vi se vad som händer efteråt. Här har ni en gammal bild, över ett år gammal! Puss


damn computer!

Internet har inte velat funka på två dagar nu men äntligen funkar det igen! Igår var jag på bio tillsammans med Matilda och såg 'The Proposal'. Går inte att förklara hur bra den var, ärligt. Glädje, sorg, skratt och tårar. Allt som en film ska innehålla hade den i sig, och det kallar jag en bra film. Jag ska helt klart köpa den när det kommer ut på DVD :D

Idag ska jag ut till My och sova där hade jag tänkt. Först ska jag sitta här och ladda hem musik från Spotify, love it. Rekomenderar det till alla, gryyyymt. Njut av sommaren allihopa, puss


RSS 2.0